einfach

IP

Roses Wireless Hot Spot

acerca de


Zijn gewijd aan de distributie van draadloos internet, WiFi technologie maakt het mogelijk de toegang tot internet en e-mail

op hoge snelheid en zonder de noodzaak van kabels in plaatsen zoals hotels, zomer huizen, prive-huis, conferentie, ...


Títol de Roses


Het Bedrijf Roses Wireless
 
Hoe het werkt: De draadloze WiFi (ook bekend als WLAN, Wireless Local Area Netwoks) bieden draadloos internet toegang tot klanten in het openbaar. In een dergelijk netwerk, de kabels zijn vervangen door radiogolven, dwz WiFi-technologie, het radiospectrum gebruikt voor de reproductie van de gegevens. Tot de belangrijkste voordelen: eenvoudige installatie zonder de noodzaak om draad het gebouw. Gebruik te maken van de WiFi-technologie is zeer eenvoudig:
1. Roses Wireless klanten die toegang willen krijgen tot de WiFi service Wireless Roses hebben een laptop met geïntegreerde draadloze technologie (Intel Centrino) of een Wireless PCMCIA-kaart. Ze moeten ook in een van de Roses, waar draadloze dekking beschikbaar.
2. Als je aan deze twee eisen en wil je toegang Roses Wireless WiFi, die u nodig hebt om toegang te krijgen tot Internet Explorer automatisch tonen u de welkomstpagina van de website http://www.roses-costabrava.com vanaf hier, klik op het logo Roses draadloze toegang tot de pagina's die u selecteert en begint de zitting, dat wil zeggen, te varen met Roses Wireless.
3. Thuis moet u de operator van het land die de dienst, dat wil zeggen het land waar u op dat moment. Op dit moment kunt u alleen een verbinding van Spanje, maar binnenkort kun je ook uit andere landen.
4. Op de volgende pagina, selecteert u de lengte van de zitting (1 / 2 uur, 2 uur of 24 uur), en voer het telefoonnummer en het wachtwoord om te beginnen met de sessie. Deze sleutel wordt verzonden via SMS naar uw mobiele telefoon
5. Vanaf het moment dat de sleutel is geaccepteerd, wordt de verbinding is ingesteld en de zitting begint om te surfen op het internet of intranet, e-mail versturen. ... Van je laptop of mobiel toestel.
6. De Roses draadloze WiFi-verbinding kan worden gemaakt met elk WiFi-apparaat certificaat of Intel Centrino mobiele technologie.
* Als u een laptop met Intel Centrino-technologie, kunt u ook toegang tot de dienst door middel van WiFi Wireless Roses huren van een WiFi-apparaat, kunt u kopen bij een van de vestigingen in het elektronische netwerk Nicomar

Información y Consultas

Soporte Técnico por:

Electrónica Nicomar

C/La Llotja 21,

E-17480 Roses

TEL  +34.972153710

Hablamos Catalán, Español Alemán, Ingles , Francés,

online contacta

  Mi estado